Ο πλέον παλαιότερος θεσμός στην ηλεκτρονική σκηνή City in the mix ,ο οποίος αναδεικνύει τον καλύτερο DJ της χώρας ανάμεσα από 15 διαγωνιζόμενους. Καθ’όλη τη διάρκεια όπου θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα συμμετοχών οι συμμετέχοντες στέλνουν τα demo τους στο αρμόδιο site και παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί σε διάφορα μέρη της χώρας, έχοντας κριτική επιτροπή άτομα απο το χώρο (DJs – producers, clubbers, radio producers, επιχειρηματίες).
O νικητής εκτός απο τη τεράστια προβολή στα media αλλα και τη πιθανή απορρόφηση του απο γνωστά DJ teams και δισκογραφικές λαμβάνει και πλούσια δώρα από τους χορηγούς μας.
Ο κάθε διαγωνιζόμενος εχει 15 λεπτά να παρουσιάσει τη δουλειά του (μόνο με cd ή βινύλια) η οποία βαθμολογειτε απο τη κριτική επιτροπή σε 3 κατηγορίες :
- Τεχνική Κατάρτηση
- Μουσική / Ύφος
- Στυλ Εμφάνισης
Πληροφορίες στο cityinthemix@a2ltd.gr
ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: